wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: Vaporul iubirii, vaporul lui PEPE

duminică, 3 iulie 2011

Vaporul iubirii, vaporul lui PEPE


Antena 1 lansează un nou concept unic pe piaţa formatelor tv. Este vorba despre „Vaporul iubirii”, un rea­lity-show feel-good care începe din 3 iulie. Vaporul iubirii îşi va purta concurenţii, şapte fete şi şapte băieţi ­dornici să-şi găsească jumătatea, într-o croazieră tumultuoasă pe Marea Mediterană. Urmărind peripeţiile concurenţilor, vă veţi putea bucura de peisaje exotice şi locaţii ­luxuriante din Marsilia, Genova, Tunisia, Malta, Sicilia şi Corfu, petreceri tematice la bordul vasului, dar şi de provocări inedite. 

Cupidonul-Şef
Din cei 14 concurenţi, şase sunt vedete: Rose Marie Florescu, Daniela Crudu, Adelina Pestriţu, Fizz, Kamara şi Doru Isăroiu. Cu toţii vor trece prin mai multe „teste” ce vizează deopotrivă calităţile şi
defectele fiecăruia, precum şi relaţia care se va înfiripa între ei. La final, câştigătorii vor avea nu doar satisfacţia de a găsi pe cineva alături de care să înceapă o relaţie, cuplul învingător va primi o croazieră de lux în valoare de 5.000 de euro. Iar dacă noul cuplu alege să se căsătorească pe vas, la finalul emisiunii, premiul devine şi mai tentant: la croaziera de lux se adaugă 5.000 de euro bani gheaţă. Reality-show-ul e format din două părţi a câte două croaziere succesive.
La finalul fiecărei ediţii din prima parte, prin votul deschis al concurenţilor, o fată şi un băiat vor trebui să părăsească vasul şi concursul, pentru ca în final să poată fi ales cel mai solid cuplu. Pepe va fi prezentatorul reality-show-ului, ipostază care e convins că-l prinde de minune, la fel ca şi aceea de Cupidon: „Este un format foarte bun pentru mine, foarte frumos şi avantajos pentru oamenii care nu şi-au găsit dragostea. Chiar dacă sunt tineri şi frumoşi, nu înseamnă că sunt şi rea­li­zaţi din punctul ăsta de vedere şi au hotărât să călăto­rească pe Vaporul iubirii. Eu sunt Cupidonul-şef, îmi pla­ce să observ atunci când cineva îi face ochi dulci altcuiva, sunt atent la genul ăsta de întâmplări, îmi place să sur­prind flirturile dintre două persoane şi să amplific starea de bine, după care să îi pun în dificultate, să îi provoc. De multe ori, dintr-un singur flirt nu poate ieşi nimic. Dacă nu faci ca acele două persoane să se apropie, lucrurile nu evoluează, iar eu mă pricep foarte bine la asta”.

Fără inhibiţii
Nu vor lipsi scenele romantice, ne asi­gură Pepe, chiar dacă nu toţi concurenţii sunt nişte visători: „Concurenţii sunt tipologii diferite, nu sunt toţi romantici şi de aici apar multe situaţii. Au fost ­concursuri cu tentă sexuală, în limita bunului-simţ, desigur, au fost jocuri de tipul adevăr sau provocare, la care întrebările au fost extrem de intime şi la care concurenţii au răspuns fără inhibiţii, fără să ţină cont de camerele de luat ve­deri, chiar dacă erau filmaţi în permanenţă”. Cupidonul Pepe recunoaşte că dacă ar vrea să-şi găsească dragostea nu ar ezita să intre în acest joc. Până atunci, solistul îi ­felicită pe toţi cei care au fost curajoşi şi au venit pe Va­porul iubirii să îşi găsească dragostea: „E o şansă unică, să călătoreşti în jurul lumii, pe un vas de lux, între vedete, şi să îţi poţi găsi şi dragostea”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu