wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: Burlacita ep.7 din 18.08.2011,

joi, 18 august 2011

Burlacita ep.7 din 18.08.2011,


Pretendentii uneia dintre cele mai dorite femei a Romaniei, Burlacita Bianca Dragusanu, sunt tot mai decisi ca trebuie sa castige aceasta competitie. Scafandrul Alin i-a pregatit o supriza senzualei roscate: o plimbare romantica pe mare si un mic dar pentru frumoasa Burlacita care i-a cucerit definitiv inima.

Mai sunt doar cateva batalii de castigat in lupta pentru cucerirea Burlacitei Bianca, iar concurentii simt acest lucru. Cum insa trofeul bataliei este unul mult prea mare, provocarile pe care trebuie sa le infrute tinerii sunt pe masura.

Baietii insa par sa fie din ce in ce mai creativi si nu contenesc sa isi surprinda aleasa inimii. Proaspat intorsi pe litoralul romanesc, scafandrul Alin se simte tot mai sigur pe teritoriul sau. Astfel acesta decide sa o surprinda pe frumoasa Burlacita cu o plimbare romantica pe mare.
Urcand la bordul unei salupe, cei doi tineri se indeparteaza usor de ceilalti concurenti. Au multe de povestit si nu numai. Alin are o surpriza pentru femeia care i-a cucerit cu adevarat inima. Fara sa stea prea mult pe ganduri, tanarul sare in mare si scoate la suprafata un cufar.
Uimita si vizibil emotionata, Burlacita isi priveste pretendentul. Alin deschide cufarul si scoate de acolo un mic dar pentru frumoasa Bianca: o bratara creata special pentru ea, batuta in pietre rare. Cum a reactionat Burlacita in fata darului nepretuit, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari joi, 18 august, de la 20:20, intr-un nou episod al reality-show-ului.
Dupa succesul inregistrat cu cele doua sezoane Burlacul si Next Top Model, celebrul designer roman Catalin Botezatu continua seria proiectelor de televiziune de mare succes de la Antena 1 cu un nou format, Burlacita. Din 7 iulie, in fiecare joi, Burlacita ii va face pe telespectatorii Antenei 1 martori la momentele ei de pasiune, tensiune, bucurie sau dezamagire si le va oferi sansa sa se bucure impreuna cu ea de locatii exotice, petreceri private, croaziere de lux, intamplari si probe pline de imprevizibil, intocmai ca si in cele doua sezoane ale supershow-ului Burlacul.
Preluat de pe http://www.audculori.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu