wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm

miercuri, 17 august 2011

Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm

Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm, Clasa A, 5 Kg, Child Lock, Antisifonare , Alb

Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm, Clasa A, 5 Kg, Child Lock, Antisifonare , Alb


Masina de spalat Samsung WF8508NMW8, 800 Rpm, Clasa A, 5 Kg, Child Lock, Antisifonare , Alb


Descriere
 

Pastrati aspectul nou al hainelor cu ajutorul Diamond Drum™

Nu este nevoie sa deteriorati tesaturile preferate pentru a le curata perfect. Tocmai de aceea, masina de spalat Samsung WF8508 este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum TM, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adânci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creând in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintându-le tehnologiei Diamond Drum™ oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung WF8508.
Haine ultra curate, chiar si cu apa rece

Cine spune ca trebuie sa spalati hainele cu inalbitor si cu apa fierbinte pentru ca acestea sa fie intr-adevar curate si igienizate? Functia Silver Wash a masinii de spalat Samsung WF8508 utilizeaza energia naturala a ionilor de argint nu doar pentru a curata hainele, ci si pentru a reduce bacteriile si pentru a asigura protectia impotriva inmultirii bacteriilor, chiar si o luna dupa spalare. Aceasta modalitate revolutionara de spalare cu apa rece economiseste energie prin reducerea nevoii de apa calda si totodata asigura tesaturilor o curatare hipoalergena in profunzime, fara a utiliza inalbitor sau alte substante chimice care pot deteriora tesaturile sau pot irita pielea. Puneti puterea argintului sa lucreze in folosul dvs. si al familiei dvs.

 

 

 

Sistem de incalzire pe baza de radiator ceramic pentru putere si eficienta

Stilurile de imbracaminte se schimba, insa radiatorul ceramic durabil al masinii de spalat Samsung va ramâne alaturi de dvs. pentru a curata hainele de peste ani. Radiatoarele ceramice previn acumularile de calcar, care consuma mai multa energie electrica. Radiatoarele conventionale necesita utilizarea detergentilor speciali care sa dizolve aceste depuneri de calcar. in plus, capacitatea de incalzire rapida a radiatoarelor ceramice va creste eficienta energetica, ceea ce inseamna reducerea sumei de pe urmatoarea factura de energie electrica.

 

 

Protectie impotriva cresterilor de tensiune

Noutati uimitoare despre masinile de spalat obisnuite: desi poate nu ati observat, cresterile de tensiune determina uzura majora a masinilor de spalat obisnuite. insa nu si in cazul masinii de spalat Samsung WF8508. Sistemul sau electric este protejat de un sistem de control al tensiunii unic, care asigura functionarea in siguranta, fiabilitatea si durabilitatea pe termen lung, reglând fluxul de electricitate care intra in masina dvs. de spalat si chiar repornind-o dupa o intrerupere neprevazuta a energiei electrice. Nu permiteti unei cresteri de tensiune sa va strice programul de spalat rufele.

 

 

Protejeaza podelele.

Cu ajutorul tehnologiei Aqua Stop de la Samsung, va protejati podelele impotriva distrugerilor costisitoare provocate de apa. Furtunul de oprire a apei are un burete intern care se mareste, pentru a bloca trecerea apei atunci când aceasta este detectata de senzorul de scurgere digital. Pentru protectie suplimentara, alimentarea cu apa si masina de spalat sunt oprite automat. Asadar relaxati-va, accidentele se intâmpla, insa nu si la dvs. acasa.

 

 

 

 

Spatiu deschis pentru spalare fara griji.

V-ati saturat de chinul indesarii tuturor hainelor prin usita masinii de spalat? Aceasta masina de spalat Samsung a fost proiectata cu o usa cu 20% mai mare decât a celorlalte masini. Asta inseamna ca introducerea si scoaterea lucrurilor voluminoase, cum ar fi paturi si cuverturi, este foarte usoara. Deschideti usa pentru o experienta usoara si rapida a spalarii rufelor.

 

 

 

 

 

Mai mult spatiu pentru a manevra cele mai voluminoase rufe.

Aceasta masina de spalat are o capacitate suficienta pentru a spala, la o singura incarcare, o cuvertura de pat dublu sau peste doua duzini de prosoape de baie. Spalând mai multe rufe la o incarcare, veti spala mai rar si veti economisi apa si bani. in plus, cu cât terminati mai repede cu rufele, cu atât va veti bucura de lucrurile mai frumoase din viata dvs.

 

 

 

Afisaj prietenos

Panou proiectat pentru confort, utilizare mult mai confortabila. Panoul afisajului prietenos cu control rotativ, LED, butoane usoare la atingere si ecran digital separat, usor de citit, face ca setarea programului de spalare si urmarirea progresului unui ciclu sa fie usoare si mai putin confuze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu