wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: aprilie 2011

vineri, 22 aprilie 2011

Natura reinvie

Cand natura se trezeste, bucurati-va de frumusetile ei, de viata!

View more presentations or Upload your own.

Noua samba

Daca vreti sa vedeti ceva frumos care sa va incante inma, ochiul si sa va umple devoie buna, ati gasit!!!

Noua samba

Daca vreti sa vedeti ceva frumos care sa va incante inma, ochiul si sa va umple devoie buna, ati gasit!!!


Descoperire şocantă: iPhone şi iPad spioneaza.......


Pe banii vostri ajutati urmaritorii sa v-o faca!!!
Pete Warden şi Alasdair Allan, doi experţi în securitate, au anunţat recent o descoperire şocantă: terminalele iPhone şi tabletele de internet iPad (cu 3G), înregistrează, în secret, toate locurile în care a fost utilizatorul, începând cu luna iunie a anului trecut.
Cei doi cercetători au descoperit că terminalele Apple înregistrează toate locurile unde au fost şi salvează informaţiile într-un fişier secret care este apoi copiat pe calculatorul utilizatorului atunci când cele două aparate sunt sincronizate. Toate acestea fără ştirea utilizatorului.Fişierul conţine informaţii legate de latitudine şi longitudine, ceea ce înseamnă că folosind un simplu program se pot afla toate locurile în care a fost posesorul aparatului.Apple a introdus această funcţie în dispozitivele sale odată cu lansarea sistemului de operare iOS 4, în luna iunie a anului trecut.
Pete Warden, unul dintre cercetători care a lucrat cinci ani la Apple, a declarat că  oricine, de la un soţ gelos şi până la un detectiv particular, pot afla pe unde ai umblat în ultimele luni.
Warden şi Alasdair au prezentat această descoperire astăzi în cadrul conferinţei Where 2.0 din San Francisco. Alasdair a declarat că în telefoanele cu sistem de operare Android nu au găsit această funcţie.“Aceasta este o descoperire îngrijorătoare. Localizarea unei persoane reprezintă un subiect sensibil, iar terminalele Apple sunt o ameninţare la viaţa privată, a declarat Simon Davies, directorul Privacy International.

HAIOASE

Argint in par,
Aur in dinti,
Pietre la rinichi,
Zahar in sange,
Plumb in picioare,
Fier in articulatii,
Si o sursa inepuizabila de gaze naturale
    
 
Clasa de maghiari la ora de limba romana.

 - Gyury, spune, te rog, o propozitie!

 - Duminica me duc la pedure.

 - Gyury draga, dar nu-i bine.

 - Atunci nu me duc.

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Humor cu umor ....ha-ha-ha


Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea...



Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii...

Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gandeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon?

I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro...

I-am spus psihiatrului meu ca sunt trist, intrucat pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intianit inca cu toata lumea...

Cand eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data...
...

M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am?
Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil