Usturoi cu pătrunjel : tocaţi 2-3 căţei de usturoi şi
2-3 fire de pătrunjel verde. Amestecaţi-le cu 10 picături de untdelemn.
Amestecul întinde pe pâine şi se mănâncă imediat ce băutura se urcă la cap.
Suc de varză : amestecaţi circa 30gr suc de varză
dulce cu 30mg rachiu şi 30mg suc de ceapă. Lichidul obţinut se încălzeşte cât
să nu fiarbă şi se bea pe nerăsuflate.
Aburi cu oţet de mere : puneţi într-o cratiţă largă şi
smălţuită, oţet de mere şi apă în părţi egale. Vasul se pune pe foc şi se lasă
să fiarbă încet. Când începe să iasă aburi, se apleacă capul deasupra vasului
şi se inhalează adânc. Toate aceste reţete au fost verificate şi au dat
rezultate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu