wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea

duminică, 3 iulie 2011



Rezultatele la bac. 2011, pe judete le veti gasi pe http://bacalaureat.edu.ro/2011/rapoarte/search/index.html


Poliţiştii au efectuat joi dimineaţă 24 de  percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la domiciliile mai multor oameni de afaceri români şi străini. Procurorii DNA au emis 26 de mandate de aducere pentru mai multe persoane, printre care şi directorul postului OTV, Doru Iuga, şi un om de afaceri german, sub acuzaţia de prostituţie, proxenetism şi întreţinere de relaţii sexuale cu cu minori.

Atacurile armate sau nu, cu cagula sau fara , sunt tot mai dese. Siguranta noastra este pusa in pericol in orce moment.
Un tânăr cu gluga trasa pe ochi  a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Călăraşi, l-a ameninţat pe casier şi a fugit cu suma de 20.000 de lei, bani încasaţi în timpul zilei de societatea respectivă.
Potrivit primelor declaraţii, atacatorul avea capul acoperit cu o glugă şi l-a ameninţat pe angajatul sălii de jocuri cu o armă. Poliţiştii nu ştiu dacă arma era una reală sau nu, potrivit Antena 3.
În momentul jafului, casierul era singur în unitate. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Preluat de PE TEAVA

Acum câteva zile, intr-un oraş din Franţa, pe un afiş cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
“În vara aceasta ce vrei să fii: sirena sau balena?”
Se spune că o femeie tanara, ale cărei caracteristici fizice nu contează, a răspuns la întrebarea de publicitate în aceşti termeni:
“Dragă domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viaţa sexuală foarte activă, rămân gravide şi au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. [citeste mai departe…]

Afara la un hotel INTERCON în Kabul # Afganistan. Tot cartierul este sters. Poliţia declară că au tăiat de putere.

În miniatură

Trageri hand arma începe din nou, explozia cincea auzit acum

Kabul de poliţie oficiale spune Reuters 3 poliţişti răniţi; număr necunoscut de victime civile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu