wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: Terapia cu seminţe

sâmbătă, 16 iulie 2011

Terapia cu seminţeTerapia cu seminţe

by GEORGE on 18/03/2011

                                                                
Reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară
. Consumate crude, seminţele fructelor şi legumelor sînt adevărate medicamente naturiste
Statisticile spun că românii ronţăie mai multe seminţe decît americanii, consideraţi cei mai mari consumatori de popocorn. Ne plac seminţele, mai ales cele de floarea-soarelui şi de dovleac. Nu numai la meciuri de fotbal sau cînd vrem să ne lăsăm de fumat. Seminţele legumelor şi fructelor şi-au găsit o întrebuinţare la români mult mai valoroasă: leac pentru diferite afecţiuni. Seminţele făceau parte din reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară, iar azi sînt ingrediente pentru cele mai eficiente preparate naturiste. Consumate crude, au efectul cel mai puternic.
Micile uzine de medicamente
Pe vremuri, ţăranii le considerau păstrătoarele vieţii, adevăr demonstrat şi de medicina modernă care a descoperit că, înainte să se transforme în plante verzi, seminţele conţin energii uriaşe şi substanţe benefice pentru organism.
Terapia cu seminţe nu presupune consumul exclusiv al seminţelor, ci în combinaţie cu un regim sănătos bazat pe legume şi fructe. Pentru a fi eficiente terapeutic, seminţele se mănîncă neprăjite, deoarece prin preparare termică, cea mai mare parte a proprietăţilor lor vindecătoare este distrusă. Din seminţe se pot prepara şi remedii sub formă de pulberi, tincturi, uleiuri, decocturi, cataplasme sau infuzii. Mai trebuie ştiut că seminţele, deşi par uscate şi moarte, sînt organisme vii, bogate în nutrienţi. De aceea, consumul seminţelor între mese, în locul gustărilor, pe lîngă rolul extrem de benefic, şi satură. Nu întîmplător terapia cu seminţe este inclusă în regimurile dietetice.
Seminţe de dovleac pentru inimă.
Dietologii din Japonia pun seminţele de dovleac (bostan) pe primul loc în tabelul produselor alimentare, deoarece ele conţin 36-52% grăsimi, vitamine, microelemente şi, mai ales, zinc. Sînt recomandate în lupta cu prostatita, constipaţia şi balonarea. Sînt diuretice, întăresc muşchiul cardiac şi rinichii, ajută la creşterea părului, elimină metalele grele din organism. Pentru tratarea acestor afecţiuni, se prepară laptele de bostan dintr-un pahar de seminţe pisate într-un vas de lut şi trei pahare de apă clocotită. Se strecoară, se stoarce bine terciul şi se bea lichidul obţinut de trei ori pe zi, cîte 1/2 de pahar, înainte de masă. În caz de limbrici (viermi intestinali), se prepară un amestec din 30 g de seminţe crude de bostan, cu pieliţă verde, 50-60 ml de apă şi o linguriţă de miere de albine. Se ia pe nemîncate, cîte o linguriţă, timp de o oră, pînă se epuizează toată doza, apoi se face o clismă. În cosmetică, seminţele de dovleac împrospătează tenul. Seminţele crude se pisează bine, se amestecă cu apă clocotită (1:10) şi se fierb pînă se obţine o pastă omogenă care se aplica pe faţă pentru 15-20 minute. Specialiştii în medicină naturistă încurajează consumul seminţelor de dovleac, care desfundă vasele de sînge, reglează colesterolul şi stimulează activitatea rinichilor, dar au şi rol adjuvant în cancer, leucemie, scleroză sau diverse boli greu vindecabile. Se mai recomandă în alimentaţia persoanelor cu boli hepatice, cardiovasculare, femeilor însărcinate şi copiilor.
Susanul previne osteoporoza
Seminţele de susan conţin vitaminele A, B, C, E. Pentru întărirea şi curăţirea organismului, se consumă cîte 15- 20 g de pulbere preparată din seminţe, cu puţină apă, de trei ori pe zi, cu 10-15 minute înainte de masă. Arsurile se tratează cu un terci din seminţe de susan rîşnite şi apă. Se schimbă pansamentele de 2-3 ori pe zi, pînă la vindecare. Susanul poate înlocui sarea. Se amestecă 5 linguri de seminţe de susan, cu 3 linguri seminţe de in şi o lingură de sare de mare, prăjită în prealabil într-o tigaie uscată. Amestecul se păstrează într-un borcan închis bine. Seminţele de susan conţin şi proteine, cu 50% mai mult decît se află în carne. Sînt foarte bogate în calciu şi înlocuiesc cu succes laptele. Consumul de susan previne osteoporoza. Seminţele au o mare valoare energetică, aduc un aport însemnat în afecţiunile de nutriţie, sînt laxative, emoliente, antitumorale şi ajută la detoxifierea ficatului şi a rinichilor, întăresc sistemul imunitar, cresc fertilitatea şi sînt afrodisiace. Seminţele de susan sînt o sursă bună de seleniu, magneziu şi fosfor, avînd un conţinut scăzut de colesterol şi sodiu.
Seminţe de mărar pentru glaucom
În medicina tradiţională, seminţele de mărar şi-au cîştigat reputaţia de leac extrem de eficient în mai multe afecţiuni. Pentru hipertensiune şi insuficienţă coronariană cronică, se opăresc în 500 ml apă clocotită 2 linguri de seminţe de mărar pisate şi se infuzează într-un termos timp de o oră. Se strecoară şi se beau cîte 100 ml lichid cu 30 minute înainte de masă, de 3-4 ori pe zi. Leacul este bun şi pentru artroză şi îmbunătăţirea digestiei. În caz de insomnie, 5 linguri de seminţe de mărar pisate se amestecă cu 500 ml vin roşu tare, se pun pe foc mic 10 minute, se infuzează o oră şi se strecoară. Se beau cîte 1-2 linguri, cu 30 minute înainte de culcare. Glaucom: peste o linguriţă seminţe de mărar rîşnite, se toarnă 250 ml apă clocotită, se ţine la infuzat o oră. Se consumă cîte 50 ml, de patru ori pe zi, înainte de masă, timp de 21 de zile. După o pauză de 10 zile, tratamentul se repetă. În caz de bronşită şi răceală, se recomandă să se mănînce zilnic cîte o linguriţă de pulbere din seminţe de mărar amestecată în ceai sau apă caldă. Le puteţi amesteca şi cu cartofi fierţi sau le puteţi presăra pe o felie de pîine. Ceaiul din seminţe de mărar rezolvă şi incontinenţa urinară. Pulberea şi tinctura extrasă din seminţele de mărar sînt un stimulent şi un reglator hormonal foarte puternic. Din seminţele de mărar se obţine un ulei cu care se masează sînii, pentru a deveni mai mari şi mai fermi.
Expectorant din seminţe de in
Seminţele de in sînt folosite la combaterea constipaţiei şi a inflamaţiilor tubului digestiv şi căilor urinare. Extern, făina din seminţe de in are proprietăţi antiseptice şi calmante. Cataplasma din făină de in şi muşeţel (părţi egale) ajută la maturarea abceselor şi furunculelor, iar în amestec cu mierea ajută la vindecarea rănilor. Pentru conjuctivită: o linguriţă de seminţe de in se infuzează 15 minute în 50 ml apă clocotită. Apoi se pisează pînă ce apare un mucilagiu. Se strecoară şi se foloseşte pentru spălarea ochilor, de 2-3 ori pe zi. Urciorul trece dacă se încălzesc pe o tigaie uscată seminţe de in, se leagă într-o batistă şi se aplică pe locul bolnav pentru 5-7 minute. Un expectorant bun se obţine din 1/2 linguriţă de seminţe de in rîşnite, care se agită 15 minute, în 150 ml apă. Se strecoară şi se beau cîte 2 linguri de 3-4 ori pe zi pentru tratarea bronşitei. Extractul din seminţe de in este utilizat în inflamaţiile şi hipertrofia prostatei. Scade senzaţia imperioasă de a urina şi cantitatea de urină acumulată în vezică. Un alt avantaj constă în faptul că împiedică creşterea celulelor prostatei, contribuind la vindecarea cancerului de colon şi a prostatei, la tratamentul arterosclerozei, împiedicînd formarea cheagurilor de sînge.
“Bomboanele agricole” combat nicotina
Seminţele de floarea-soarelui, cele mai populare seminţe consumate la noi, au multiple întrebuinţări în medicina naturistă. Sînt un remediu de bază în combaterea bolilor de rinichi, de bilă şi circulatorii. De asemenea, se folosesc în cure pentru tratarea sterilităţii şi impotenţei vasculare şi hormonale. Uleiul obţinut prin presare la rece se poate folosi pentru dezintoxicarea organismului, prevenirea afecţiunilor gingiilor, tratarea bolilor respiratorii ale căilor superioare. Se ia o gură de ulei în fiecare dimineaţă, pe nemîncate, şi se suge vreme de 10 minute, apoi, lichidul plin de microbi, se scuipă şi se clăteşte gura insistent. Seminţele de floarea-soarelui conţin o cantitate substanţială de acid linoleic, care reduce depozitele de colesterol din pereţii arterelor. Sînt bogate în vitamina E, un antioxidant care previne apariţia bolilor de inimă. Sînt recomandate mai ales femeilor gravide şi copiilor, pentru conţinutul ridicat de vitamine B. Seminţele de floarea-soarelui au darul de a reduce pofta de nicotină, iar infuziile fortifică vasele de sînge şi nervii, amortizînd impactul renunţării la tutun.
Seminţele care înlocuiesc insulina
Schinduful este o plantă ierboasă ale cărei seminţe tratează diabetul de tip insulinodependent. Se face o cură de 12 luni cu infuzie de schinduf, din care se beau cîte 2-3 căni pe zi. Schinduful este un hipoglicemiant puternic în timp, care va necesita reducerea gradată a dozelor de insulină. Pentru valori crescute ale colesterolului, se ia cîte o linguriţă de pulbere de patru ori pe zi, înaintea meselor principale. Intervine în metabolismul lipidelor, reducînd aşa-numitul colesterol rău, protejînd sistemul cardiovascular de apariţia ischemiei cardiace. Seminţele sporesc secreţia lactată şi îmbunătăţesc starea de sănătate a mamei. Două linguriţe de pulbere amestecată cu miere, luate cu o oră înainte de masă, vindecă anorexia. Infuzia de schinduf e de ajutor femeilor aflate la menopauză, prevenind eliminările masive de calciu şi ajutînd la păstrarea forţei musculare. Mai vindecă şi sterilitatea, dar are şi efecte antiinflamatoare asupra intestinului. Cataplasma cu seminţe de schinduf ajută la terapia ulcerelor varicoase, eczemelor cu mîncărimi. În cosmetică, întăreşte unghiile şi părul, iar pe femeile prea slabe le ajută să-şi rotunjească formele, fără a creşte ţesutul adipos.
Chimen, coriandru şi mac
Se consideră că seminţele de struguri sînt nişte antioxidanţi foarte puternici, cu rol în combaterea cancerului. Sînt bune remedii împotriva artritelor, alergiilor, problemelor de circulaţie, diabetului şi a problemelor de vedere. Celebru pentru combaterea gazelor la stomac şi a aerofagiei, chimenul se prepară în felul următor: se opăreşte o linguriţă de seminţe cu o cană de apă, se lasă să se infuzeze 10 minute, apoi se bea cîte o ceaşcă după fiecare masă. Datorită principiilor sale active, chimenul ajută în tratarea enterocolitelor, măreşte diureza şi lactaţia mamelor care alaptează, stimulează pofta de mîncare şi este vermifug. Seminţele se folosesc şi la conservarea murăturilor, pentru a-i da pîinii o aromă deosebită, în brînză, iaurt. În India se foloseşte chimenul alb, care are un cu totul alt gust şi aromă, cu el se condimentează mîncărurile cu orez şi legume. Infuzia cu seminţe de chimen este recomandată în guturai. Seminţele de coriandru, preparate sub formă de decoct reduc colesterolul rău. Este un bun diuretic şi stimulează acţiunea rinichilor. Siropul din seminţe de mac tratează răceala, iar infuzia calmează durerile de dinţi şi urechi. Seminţele de mac mai au şi efect sedativ.
Alte seminţe de leac
- seminţele de pătrunjel vindecă insuficienţa cardiacă. Macerate în ţuică, ajută la dispariţia petelor de pe piele.
- seminţele de arţar sînt recomandate în caz de colecistită. În timp, dispar durerile în zona ficatului, creşte pofta de mîncare.
- seminţe de fenicul: bronşită cronică cu tuse.
- pentru tratarea lipsei de iod, se mestecă 8 seminţe de măr, care asigură doza zilnică de iod. Atenţie, seminţele conţin şi o cantitate mică de cianură!
- seminţele de muştar sînt bune contra durerilor de dinţi, dacă se amestecă pe partea unde se află dintele bolnav.
- pentru potenţă, prostată şi pietre biliare: se amestecă 3 linguri seminţe de pepene galben, 3 linguri seminţe de dovleac şi 5 linguri miere de albine.
- seminţele de pepene roşu pisate, amestecate cu ulei de măsline, elimină pietrele de la rinchi. Cu trei linguri de lapte, vindecă hemoragiile uterine.
- seminţele de ridiche neagră sînt bune la vindecarea rănilor, escarelor şi ulcerului varicos.
- seminţele de morcov ajută la eliminarea pietrelor de la rinichi şi fiere.
- durerile în gît provocate de răceală se ameliorează cu 1/4 de pahar de seminţe de rodii fierte în 250 ml apă. Se bea lichidul fierbinte.
- pentru îndepărtarea mirosului de peşte, se fierb seminţe de anason. Decoctul din seminţe de anason este foarte bun în astm bronşic.
- seminţele de muştar negru dau mîncărurilor cu legume un gust puţin iute şi normalizează activitatea hormonală.
- seminţele de ardei iute în apă fiartă şi miere sînt bune contra durerilor de gît.
- decoctul din seminţe de gutui se foloseşte intern în cazul bronşitelor, al tusei cu sînge, al hemoragiilor uterine, şi extern, sub formă de comprese ca mijloc antiinflamator în afecţiunile ochilor, în arsuri, iritaţii ale pielii şi în anghine (gargară).
- în caz de artroză, se recomandă comprese calde din decoct de seminţe de brînduşă de toamnă.
- mîncaţi în fiecare dimineaţă o mînă de seminţe de susan negru foarte bogate în calciu.
- uleiul obţinut din seminţe de urzică mare este cel mai bun remediu în otrăvirile cu ciuperci.
- cîteva seminţe de salvie puse în apa pentru baia picioarelor duc la diminuarea transpiraţiei şi a mirosului neplăcut.
- seminţele de frasin au proprietăţi afrodisiace.

Related Posts:

  • No related posts found

{ 49 comments… read them below or add one }
USA Mail Forward June 30, 2011 at 21:03
This really answered my problem, thanks!
Javier Hodde July 1, 2011 at 13:40
Wow that was unusual. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say superb blog!
immigration lawyers July 1, 2011 at 15:21
We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site offered us with helpful information to paintings on. You’ve done an impressive activity and our whole neighborhood might be grateful to you.
exercise balls July 1, 2011 at 23:16
Keep up the wonderful work , I read few content on this web site and I conceive that your weblog is very interesting and holds bands of wonderful information.
Tera Lesniewski July 2, 2011 at 18:06
When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the identical comment. Is there any approach you possibly can remove me from that service? Thanks!
ipads for free July 3, 2011 at 02:05
I simply wished to thank you so much once more. I’m not certain the things I would’ve worked on in the absence of the aspects documented by you relating to such a concern. It was a very troublesome scenario for me personally, but considering a new specialised form you processed that made me to cry with contentment. I will be grateful for the information and as well , have high hopes you comprehend what a great job you have been carrying out training people today through your blog. More than likely you haven’t met any of us.
how to improve eyesight July 3, 2011 at 13:12
Truly an impacting view on this particular subject. Thanks, I’m really glad you discussed your feelings plus knowledge and I discovered I agree. I genuinely love your very clear writing as well as effort may possibly have you spend working on this document. Many thanks for the good work moreover good luck with your website, I am looking forward to new subjects in the future.
pittsburgh painter July 4, 2011 at 10:27
Voldemort,voldemort uh,voldy,voldy… ?.
Kelley Kitchell July 4, 2011 at 16:13
I do not want to sound crazy, however I just would like to state that that is a great blog post. I have been really trying extremely vigorously during the last 2 or 3 months to help repay virtually all of my financial debt so I have the ability to quit my job and then run a blog as a career.
ipad danmark July 4, 2011 at 23:05
Thank you! some good info here. pretty much what i was looking for. google is your friend. :)
Best Airfare Deals July 5, 2011 at 03:00
There is no specific best day. go to BookMe. You can compare prices on all the major travel sites from one location. It’s the only way you can guarantee the cheapest prices online.
Burl Storage July 5, 2011 at 14:26
I am having a weird drawback I cannot seem to be able to link to your rss feed. i’m using google reader Fyi.
Cliff Pryzgoda July 7, 2011 at 05:05
I dont even skills I got in, but i thought this post was smart. Cheers!
fastest online degree July 7, 2011 at 20:11
If a body is too warm, in what way can it cool off?
how to speed up your computer July 8, 2011 at 00:27
I like this web site its a master peace ! .
Mario Serafin July 9, 2011 at 13:35
I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A number of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any suggestions to help fix this problem?
how to lose weight fast July 10, 2011 at 18:28
I’ve just started at a new school, and I’ve noticed that there’s NOTHING TO DO at recess at lunchtimes, and ITS SO BORING!!! And I was wondering if you had any ideas of what we could do. When I say there’s nothing to do, I mean NOTHING. There aren’t any balls, no hoops, NOTHING. Like, I know we can talk etc, but after a week of talking, you want to DO something, and we just can’t find anything to do, so do you have any ideas of what we can do? Oh yeah, and I go to a private school which expells students easily, so don’t say “climb on the roof of the Cathedral”, coz although it would be fun, apparently God would strike me down. I mean, I love the work and it’s really stimulating and Ive learnt loads, we just get so bored…any ideas?.
Rory Curcio July 10, 2011 at 18:58
Hi there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Kudos!
calories in banana July 10, 2011 at 22:56
Telephone… […]it’s worthwhile to check out the following sites[…]…
calories in a banana July 11, 2011 at 01:00
I lack words to explain what I feel for you… ?|yoliitzma|
European cruise advice July 11, 2011 at 01:31
Thumbs up for sex! .
Make Your Own Website July 11, 2011 at 01:51
Hi! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Thank you!
get rid of cellulite July 11, 2011 at 10:16
Hi, i read your site occasionally knowning that i personal identical one and i is just wondering is it best to get numerous spam reviews? If so find out how to forestall the idea, any plugin or even something you can easlily advise? I purchase a lot currently it’s generating me crazy so every help is extremely a tremendous amount appreciated. Nonetheless, in my own language, there aren’t considerably good supply along these lines.
vegetables July 11, 2011 at 12:48
I wanted to thank you yet again for the amazing site you have built here. It is full of ideas for those who are actually interested in this particular subject, especially this very post. You really are all really sweet along with thoughtful of others and reading your blog posts is a wonderful delight in my experience. And thats a generous present! Tom and I will have excitement making use of your points in what we should do in a few days. Our collection of ideas is a mile long and simply put tips might be put to beneficial use.
bp share price today July 12, 2011 at 05:01
LeBron James Barber = LeBron James in the Finals (Neither one of ‘em know what they’re doing…)|Chadonidus|
uniform work clothes July 12, 2011 at 06:26
adoogo, amei muito é o filem que eu mais amo.
Lonnie Badley July 12, 2011 at 09:32
Just curious, what wordpress theme are you using because it looks cool?
catalogs July 12, 2011 at 13:17
Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
Life Alert July 12, 2011 at 14:28
Simply to follow up on the up-date of this topic on your website and would really want to let you know simply how much I prized the time you took to produce this beneficial post. In the post, you spoke of how to seriously handle this problem with all ease. It would be my personal pleasure to get together some more suggestions from your blog and come as much as offer other people what I learned from you. Thank you for your usual terrific effort.
spyware removal July 12, 2011 at 15:16
I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!
Immigration solicitors July 12, 2011 at 18:31
Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea
antimalware doctor removal July 12, 2011 at 19:04
I think other website proprietors should take this website as an model, very clean and great user genial style and design, as well as the content. You’re an expert in this topic!
Dale Jannise July 12, 2011 at 22:36
Thanks for the blog loaded with such a big amount of data. Stopping by your blog helped me to get what i was yearning for.
fimosis cure July 13, 2011 at 00:37
her has good voice :3
ppi claims July 13, 2011 at 01:47
Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! Harry // ppi claims
hayao miyazaki film list July 13, 2011 at 10:57
I don’t usually have to many kissing dreams so when i do i try to analyze them..First off there is a girl i kind of have a crush on but i don’t see her often..(rarely) so i usually don’t think of her at all..but somehow she managed to get in my dream lol..Anyway..I’m bi..and i was sure she was straight but sometimes i get the impression she might not be so sure of her sexuality…Ok on to the dream she was at my old house me and her..and she’s sitting on my couch and where talking…I come to sit next to her..and we have this moment of silence and she kisses me..I said to her why she did that and she doesn’t answer…then i kiss her back a little (peck) and then she just jumps on me and starts kissing me…i’m like ok this is great in my mind but why? and then we stop kissing and she tells me don’t tell anyone…and the dream ends..Any opinions on what that might possibly mean…is it possible she could like me???.
investing July 13, 2011 at 15:38
lmao chillinqq in dis nice hot day|austinandannett|
Merideth Manton July 14, 2011 at 06:05
Greetings from Colorado! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful site!
Relationship July 14, 2011 at 13:44
i think people thought the dislike bar said dis-i-like
how to speed up your computer July 14, 2011 at 14:40
Very clear site, thankyou for this post.
victoria secret coupons July 14, 2011 at 21:02
Game5 postgame: room full of “journalists” following the series closely & nobody asks global icon LeBron James about Rashard Lewis? So Phony,naturalpolice,
investing July 14, 2011 at 23:47
Thank you for being our tutor on this issue. I actually enjoyed your article very much and most of all preferred the way you handled the aspect I considered to be controversial. You are always incredibly kind to readers like me and aid me in my existence. Thank you.
tires forsale July 15, 2011 at 13:41
Together with almost everything that seems to be building inside this particular area, your viewpoints are generally quite exciting. However, I beg your pardon, but I can not give credence to your whole strategy, all be it stimulating none the less. It appears to everybody that your remarks are actually not totally rationalized and in simple fact you are generally your self not really wholly confident of the argument. In any case I did appreciate reading through it.
victorias secret coupon code July 15, 2011 at 18:13
youtube music videos 24 May 11 at 10:53 am
clothing July 15, 2011 at 22:35
the best rapper!.
כסא אוכל לתינוק July 16, 2011 at 01:18
אני לא בטוח שהתגובה שלי במקום , אני וחברה שלי בדרך ללידת הבן רציתי לשמוע מכל מי שמכיר תגובה ליצרן המוכר ציוד תינוקות במחירים זולים .
victoria secret discount code July 16, 2011 at 05:55
“Worked hard all year to gain home-court advantage.. Gotta take advantage of it.” – LeBron James|Inluv_w_a_hero|
Mariann Persyn July 16, 2011 at 06:54
Appreciating the persistence you put into your blog and in depth information you provide. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed information. Great read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.
victoria secret offer code July 16, 2011 at 07:00
Ambien will make you drop asleep. In no way take this remedy in the course of your regular waking hrs, until you have a complete 7 to 8 several hours to dedicate to sleeping. Cheap Ambien no prescription.
Leave a Comment

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu