wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: iulie 2011

duminică, 31 iulie 2011

Terapia cu seminţe


Reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară
. Consumate crude, seminţele fructelor şi legumelor sînt adevărate medicamente naturiste
Statisticile spun că românii ronţăie mai multe seminţe decît americanii, consideraţi cei mai mari consumatori de popocorn. Ne plac seminţele, mai ales cele de floarea-soarelui şi de dovleac. Nu numai la meciuri de fotbal sau cînd vrem să ne lăsăm de fumat. Seminţele legumelor şi fructelor şi-au găsit o întrebuinţare la români mult mai valoroasă: leac pentru diferite afecţiuni. Seminţele făceau parte din reţetele magice ale vindecătorilor de odinioară, iar azi sînt ingrediente pentru cele mai eficiente preparate naturiste. Consumate crude, au efectul cel mai puternic.
Micile uzine de medicamente
Pe vremuri, ţăranii le considerau păstrătoarele vieţii, adevăr demonstrat şi de medicina modernă care a descoperit că, înainte să se transforme în plante verzi, seminţele conţin energii uriaşe şi substanţe benefice pentru organism. [citeste mai departe…]

LA MANA DESTINULUI ep.67 partea 1, 2 si 3

sâmbătă, 30 iulie 2011

Forrest Gump, rezumat, presă Film: 06 iulie 1994)

Lumea nu va mai părea aceeaşi odata ce-am văzut prin ochii ... . Forrest Gump Forrest Gump: Mama mea spunea mereu, "Viaţa a fost ca o cutie de bomboane de ciocolată Nu ştii niciodată ce vei primi.." 1994 Premiile Academiei (Oscar) Won - Cel mai bun actor în -un rol principal - Tom HanksWon - Cel mai bun regizor - Robert Zemeckis Won - Editare Cel mai bun film - Arthur Schmidt Won - Cel mai bun film - Wendy Finerman, Steve Starkey, Steve Tisch Won - Cele mai bune efecte vizuale - Ken Ralston, George Murphy, Stephen Rosenbaum, Allen Sala Won - mai bun scenariu adaptat - Eric Roth Nominalizat - Cel mai bun actor in rol secundar - Gary Sinise (ca locotenentul Dan Taylor) Nominalizat - Cel mai bun în Art Direction - Rick Carter, Nancy Haigh Nominalizare - Cel mai bun în Cinematografie - Don Burgess Nominalizat - Cel mai bun machiaj - Daniel C. Striepeke, Hallie D'Amore Nominalizat - Cea mai buna coloana sonora - Alan SilvestriNominalizat - Cel mai bun sunet de amestec - Randy Thom, Tom Johnson, Dennis S. Sands, William B. Kaplan Nominalizat - Cel mai bun montaj de sunet - Gloria S. Borders, Randy Thom

Manzul si mama lui

Jaf armat la casa de amanet, 30.08.2011



Un hot mascat si inarmat cu un pistol a furat circa 500g de bijuterii de la o casa de amanet din secrorul 3 di Bucuresti. Banditul a spart geamurile vitrinelor cu o punga plina cu pietre. Martorii oculari spun ca acesta era tanar, avea un tatuaj pe brat si un rucsac in spate.
Politia face cercetari la fata locului.

vineri, 29 iulie 2011

Fructele si sanatatea



View more presentations or Upload your own.

Charlles Aznavour, cele mai frumoase melodii, colectie






Vesnicul indragostit
Charles Aznavour este, probabil, cele mai cunoscut artist francez - renumit in toata lumea pentru melodiile de dragoste pe care le-a scris şi cantat, ce par să încorporeze esenţa cântecului popular francez şi, de asemenea, pentru apariţiile sale in filme, ca Shoot the Piano Player, Candy, şi The Tin Drum.


Burlacita - Sezonul 1, 28 iulie, episodul 3 , in noroi ca purceii

Ce le mai ramane de facut s-o cucereasca pe Burlacita???


 

Chiromantia-limbajul mainilor



Limbajul mainilor - chiromantia



Despre Chiromantie se poate spune ca este arta de a descoperi temperamentul unei persoane din examinarea fetei mainii, cunoscuta sub numele popular de palma, si a liniilor si semnelor care se observa pe suprafata acesteia.Chirognomia este arta in care, pe baza formei mainii si degetelor, a culorii acestora se poate aprecia temperamentul si structura mentala a individului. Mana este extremitatea membrelor superioare si este compusa din mana propriu-zisa(de la incheietura mainii la articulatia inferioara a degetului aratator), cele 5 degete si unghiile. Mainile omului au depasit stadiul labelor folosite la mers: pot sa apuce obiecte si datorita degetului mare, care este opozabil, ele sunt cu mult mai importante, definindu-ne ca specie superioara de la copilasul care isi exploreaza cu curiozitate pentru prima oara manutele si pana la artistul sau mestesugarul care creeaza obiecte de o frumusete sau utilitate extraordinare. Ceea ce defineste mana omului este gradul ei de utilizare si sunt filozofi si oameni de stiinta care afirma ca dezvoltarea mainii omului reflecta dezvoltarea civilizatiei.

joi, 28 iulie 2011

DN-1, Sibiu, Cristianu, 2 morti si 8 raniti pe 28.07.2011


Pe DN-1 intr-un accident grav care s-a petrecut in jurul orei 14.30 in jud. Alba in apropierea localitatii Crisianu, s-au irnegistat 2 morti si 8 raniti. Accidentul a avut loc in urma unui impact frontal intre un microbuz si un autoturism. Ranitii au ajuns la spital, vietile lor nu sunt in pericol. Decedatii, soferul si pasagerul nu au avut nici o sansa de supravetuire.

Batista demis sau nu? Inaugurarea lui Oprescu ratata!


Argentina nu mai vine la Bucuresti. Asa suntem noi apreciati si respectat! 
: heworldsgame
echipele naţionale de Comisia a decis să rezilieze contractul. Batista nu a fost demis. El a pus viitorul său în calitate de şef al echipei naţionale pentru examinarea de către comitetul executiv. "
-
Purtătorul de cuvânt al FA Argentina Ernesto Cherquis Bialo, pe "demisia" din partea antrenorului Sergio Batista naţionale , după o performanţă dezamăgitoare Copa America de pe teren propriu.

Superman se sperie de o mata

marți, 26 iulie 2011

intalnirea inimilor episoadele 283 si 284, tradus

pisoadele 283 si 284, intalnirea inimilor episoadele 283 si 284, intalnirea inimilor episoadele 283 si 284.


Read more: http://cioaraandrei.blogspot.com/2011/07/vezi-intalnirea-inimilor-episoadele-283.html#ixzz1TE8U8MFJ

Culoarea Fericirii Episodul 264

Demon si Inger Episodul 182 (ULTIMUL EPISOD) tradus

Demon si Inger Episodul 181 complet

DEMON ŞI ÎNGER EPISODUL 181 tradus


DA UN CLICK AICI DACA ITI PLACE ACEST FILM ! MULTUMIM! 


 

HP Compaq 620, 15.6", Geanta CADOU, mare ocazie!


Laptop HP Compaq 620 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core T3100 1.9GHz, 2GB, 320GB, Linux, Gri + Geanta    CLIK AIC HP Compaq 620, 15.6

Sarkozi la el acasa, ai ce vedea!!


Intrati pe site-ul:

Dupa ce intrati o sa va apara palatul pe intregul ecran .Ridicati fotografia si in stanga veti gas fotografiile mici. Clic pe fotografie si dupa ce apare marita, tineti apasat cu degetul pe maouse in partea stinga ...si miscati mouse-ul in orice directie ... Veti vedea panoramic intreaga incapere, cu plafon, covoare ... absolut superb. Cu cat sunteti mai departe de centru cu atat viteza de rotire este mai mare.

Succes !!!

La mana destinului Episodul 92 VIDEO,tradus

Nora pentru mine, turneu de selectie, program



Din toamnă, Mirela Boureanu Vaida îţi dă întâlnire la Antena 1 cu o nouă serie de poveşti pline de romantism, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări !


Programul de selectie a concurentilor este: 
norapentrumine.com


Traseul Caravanei va cuprinde 21 de orase

Pitesti 25 iulie
Craiova 26 iulie

luni, 25 iulie 2011

Dragoste si Pedeapsa Ep.61

Dragoste şi pedeapsă ep.60







Dragoste si pedeapsa Episodul 60, Dragoste si pedeapsa Ep. 60, Dragoste si pedeapsa Episodul 60 on-line, Dragoste si pedeapsa Ep. 60 on-line, ASK VE CEZA PE 60 VIDEO ONLINE, Dragoste si pedeapsa Episodul 60 subtitrat, Dragoste si pedeapsa Ep. 60 subtitrat.

duminică, 24 iulie 2011

Mosteniri si mostenitori



View more presentations or Upload your own.

CUM SA NE IUBIM BATRANII



View more presentations or Upload your own.


Fotografia barbatului perfect


Fotografia
barbatului perfect

Fiul primarului din Deta bate tot ce prinde saracul!!!


”Am fost tăiați de față cu poliția”


Fiul primarului din Deta este căutat la această oră de poliţişti. Noaptea trecută, tânărul ar fi înjunghiat trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, fiul primarului Petru Roman a dispărut.
Doi dintre tinerii înjunghiaţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Timişoara, iar al treilea a ajuns la spitalul din Deta.

Culoarea Fericirii Episodul 268 SERIAL subtitrat in Romana



 

Culoarea fericirii Episodul 264, tradus, VIDEO




 

vineri, 22 iulie 2011

Hair style, moda la catei

Click here to
                                    join
nidokidos

Stiati ca... sigur nu stiati, aflati acum si va mirati

... filmul Avatar e facut după cartea omonimă scrisă de Lorin Fortuna acum vreo 7 ani?
... numele Wendy a fost făcut special pentru cartea "Peter Pan"?
... cercetările indică faptul că ţânţarii sunt mai mult atraşi de persoanele care tocmai au mâncat banane?
... sughiţul trece dacă vă ţineţi mâinile în apă foarte rece sau dacă vă înţepaţi lobul urechilor cu unghia?
 ... o pisică în casă înseamnă scăderea tensiunii arteriale şi - ca urmare -a riscurilor unei boli cardiace? .... dar 3 ?!?!?

Atac terorist la Oslo! (VIDEO), vineri 22.06.2011


Vineri, 22 iulie a.c., Norvegia a trăit drama întâlnirii neaşteptate cu terorismul. Două bombe – după unele surse doar una – au explodat într-o zonă de clădiri destinate birourilor unor structuri de stat, inclusiv cabinetul premierului. Iar ca drama începută astfel să aibă o formulă proprie de manifestare, un individ, din nefericire echipat în uniforma tipică unui ofiţer de poliţie, a tras mai multe cartuşe într-o tabără pentru tineret, aflată pe o insulă apropiată.
Atac terorist la Oslo! (VIDEO) externe
Atac terorist la Oslo
Agenţia Associated Press a specificat că, până în acest moment se cunoaşte faptul că15 oameni au fost răniţi şi şapte ucişi de exploziile menţionate.Acest atentat este considerat la Oslo cel mai grav atac asupra naţiunii norvegiene, după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Teroare in Norvegia, multi morti si raniti




Zeci de persoane au murit si peste 100 au fost ranite, vineri, in ceea ce este un atac terorist fara precedent in istoria capitalei Norvegiei. 
O explozie langa sediul Guvernului, urmata de un atentat intr-o tabara de tineri, un pachet suspect detectat la o televiziune si amenintari cu bomba intr-un tren care mergea spre aeroportul din Oslo sunt evenimentele care au zguduit, vineri, Norvegia.

Destin furat Episodul 14 VIDEO tradus integral





CANAN DESTIN FURAT EPISODUL 14 VIDEO - CANAN DESTIN FURAT EP 14 VIDEO ONLINE






 

Culoarea Fericirii Episodul 256 tradus integral

Server:1

Chat radio tenerife www.radiotenerife.com

Teresa ultimul episod, tradus


Culoarea Fericirii Episodul 258 integral