wwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwwwwwwwwww Duce vestea: TABLETE TOP OFERTE, Tableta Blackberry PlayBook cu procesor Dual-Core Cortex-A9 1GHz, 16GB

miercuri, 24 august 2011

TABLETE TOP OFERTE, Tableta Blackberry PlayBook cu procesor Dual-Core Cortex-A9 1GHz, 16GB

Tableta Blackberry PlayBook cu procesor Dual-Core Cortex-A9 1GHz, 16GB


Tableta Blackberry PlayBook cu procesor Dual-Core Cortex-A9 1GHz, 16GB itial; background-clip: initial; background-color: transparent; background-image: initial; background-origin: initial; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; border-bottom-width: 0px; border-color: initial; border-left-width: 0px; border-right-width: 0px; border-style: initial; border-top-width: 0px; font-size: 12px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; margin-right: 0px; margin-top: 0px; outline-color: initial; outline-style: initial; outline-width: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; padding-right: 0px; padding-top: 0px;">







Nimic nu te poate opri acum

Acum exista o tableta profesionala construita special pentru a iti oferi performanta de care ai nevoie.
Blackberry PlayBook foloseste un procesor Dual Core de 1 GHz, 1 GB de memorie RAM, integreaza GPS si permite rularea mai multor aplicatii in acelasi timp, in multitasking  si extrem de rapid.


Paginile WEB arata exact ca pe PC


Cu Blackberry PlayBook vezi paginile WEB exact ca pe PC. Playbook poate afisa site-urile cu continut Adobe Flash si HTML 5 cu o rapiditate si o calitate nemaintalnita la o tableta.


Ramai mereu conectat, oriunde ai fi!


PlayBook dispune de conectivitate WiFi, pentru ca tu sa ramai conectat la internet, indiferent de locul in care te afli.

 
Camere foto de calitate

De ce sa te multumesti cu camere de slaba calitate VGA, cand poti inregistra imagini si filme superbe cu Blackberry PlayBook? Dispune de camera frontala de 3 MP, pentru chat video HD si o camera principal de 5 MP care poate inregistra filme FullHD 1080p. Dupa inregistrare, le poti vedea pe televizorul din sufragerie multumita portului HDMI al tabletei Blackberry PlayBook.

 
O multime de aplicatii

Foloseste tableta exact cum vrei tu! Ai o multime de aplicatii de productivitate si divertiment pe care le poti descarca prin intermediul portalului Blackberry App World.

Afla mai multe despre tableta Blackberry PlayBook accesand aceasta adresa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu